Szállítás

1. Személyes átvétel

5700 Gyula, Árpád utca 7.: Kell egy jó póló - átvételi pontja üzletként nem üzemel, csak csomagátvételi pont.

A csomagod várható érkezése 4-8 munkanap.

Termékeinket beszállítónk csehországi raktárból szállítjuk gyűjtőfuvarral hozzánk, így az átvételi ponton történő személyes átvételt a gyűjtőfuvar kedvezményes díja terheli, mely jelen esetben 600 Ft.

Kérjük mindenképp várd meg, hogy értesítsünk, hogy megrendelésed összeállításra került és átvehető. Átvételi időszakok az alábbiak:

  • Hétfő: 10:00 - 15:00
  • Kedd: 12:00 - 16:00
  • Szerda: 13:00 - 19:00
  • Csütörtök: 8:00 - 11:30

Csomagodat az első értesítéstől számolva 5 munkanapig veheted át raktározási díj nélkül a Kell egy jó póló átvételi pontján.

Az át nem vett csomagokat további 5 munkanapon át napi 500 Ft raktározási költséggel tároljuk. Ezután a csomagot visszaküldjük külföldi raktárunkba, és a keletkező költségeket felszámoljuk.

Mindezt megértetted, de pont közbe jött egy utazás és mégsem tudod átvenni a csomagod? Semmi gond! Írj nekünk egy üzenetet a ugyfelszolgalat@kellegyjopolo.hu címre a megrendelésed számával, és a kéréseddel. Hamarosan visszaigazoljuk neked. A lényeg a kommunikáció!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az ÁSZF értelmében megrendelésed átvételi és kifizetési kötelezettséget von maga után. Az át nem vett csomagok esetén az ÁSZF érvényesítése jogi úton történik.

2. Házhoz szállítás

A megrendelt termékeket GLS futárszolgálat szállítja a megadott címre.
A házhoz szállítás díja 2500 Ft. 

Csomagját leghamarabb a feladást követő munkanapon kaphatja kézhez, melyről értesítést kap.
Az általunk forgalmazott termékek külső raktárkészletből érkeznek hozzánk így a megrendelést követő 4-8 munkanap alatt történik meg a kiszállítás. 

Csomagod a korszerű Track & Trace® technológiának köszönhetően biztonságban tudhatod. Ezzel csomagod folyamatosan követhetjük és biztosítjuk a szükséges háttér dokumentációt.
A csomagod kézbesítésének reggelén tájékoztatást kapsz. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosítószámát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban és a futár közvetlen telefonszámát, akivel a címzett egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban.

Kérjük vedd figyelembe, hogy jelenleg a webshopon keresztül csak magyarországi címeire áll módunkban rendelést felvenni.

3. Foxpost csomagautomatába történő kézbesítés

Megrendelt termékeidet kérheted a számodra legmegfelelőbb Foxpost automatába is. Ennek költsége 1800 Ft. A kiválasztott Foxpost automatának a címét vagy kódszámát írd be a megrendelésed Megjegyzés rovatába.

Az általunk forgalmazott termékek külső raktárkészletből érkeznek hozzánk így a megrendelést követő 4-10 munkanap alatt történik meg a kiszállítás.

Amikor a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, SMS-ben értesíteni fog a futárszolgálat. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert nyitókóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Az sms tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából.
Utánvéttel megvásárolt rendelésedet az automatáknál bankkártyával is kitudod fizetni.

Kérjük vedd figyelembe, hogy jelenleg a webshopon keresztül csak magyarországi címeire áll módunkban rendelést felvenni. 

Kérlek tényleg nagyon figyelj a helyes cím megadására! Kicsi cég vagyunk, nagy szeretettel, de a téves címmegadásból keletkező többletköltségeket, sajnos kénytelenek leszünk felszámolni.