Fizetés

A megrendelt termék fizetésének módja

  • Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk a megrendelést, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálható a bankszámlaszámunk és a megrendelésszám, amelyre hivatkozni szükséges az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket és küldjük el a kiállított számlát emailben. 
  • Bankkártyával történő fizetés a biztonságos PayPal felületén keresztül:  Meglévő PayPal regisztráció esetén a belépés után megjelennek a fiók és a vásárlás részletei. Itt követve a felület utasításait végrehajtható a vásárlás. Amennyiben nincs PayPal fiókja, de mégis bankártyájával szeretne fizetni, eben az esetben is van lehetőség a PayPal felületét használni: ekkor a kártyaadatok, számlázási adatok, és elérhetőség megadása után történik meg a fizetés. Néhány pillanaton belül értesítés érkezik e-mailben a sikeres tranzakcióról, ezzel egy időben a Kell egy jó póló is megkapja az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelés feldolgozását.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát emailben küldjük el és a garancialevélnek pedig a számla minősül. Kérjük a csomagot a kézbesítéskor a kézbesítő előtt legyél szíves megvizsgálni a szállítási sérülések miatt. Az esetlegesen  terméken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérd a jegyzőkönyv felvételét és ne vegyed át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.